ЗА НАС

  • Фирма "ЖОЗИ 2009" ЕООДсе занимава с внос и търговия на едро на компоненти за водопровод, отопление и вентилация. Фирмата разполага с качествени стоки от над 6000 артикула всеки един с гаранция на склад.
  • Ние се стремим да предложим на нашите клиенти високо качество, добри цени и коректност.
  • Фирмата е сертифицирана по ISO  iso 9001 2008 logo
  • Дистрибутори сме на:

 

THS logoths 5years logo  Месингова арматура за водопровод и отопление с 5 години гаранция. Всички продукти са произведени при спазване на технологични стандарти , гарантиращи тяхната надеждност. Сертифицирани са в съответствие с националните и европейски изисквания за контрол на качеството. Широка продуктова гама с размери от 3/8‘‘ до 4‘.

TRMK LOGO  Фитинги за механично свързване на полиетиленови и полипропиленови тръби, изработени от полипропилен. Сертифицирани в  съответствие с БДС EN ISO 15874:3:2013 БДС EN ISO 15874:3:2013/NA:2015

OSC logo  Разглобяеми адаптори за отопление с 5 години гаранция.

Mplast logo  Мпласт използва PPR с марка Borealis TYP-3 за своите продукти. Основното предимство на материала Borealis TYP-3, при производството на тръби за топла вода, е невероятната му устойчивост на топлина и химичеки вечества. Продуктите произведени от този материал са изключително хигиенични и отговарят напълно на здравословните норми, тъй като този материал не се влиае от биологични вещества. Системата се състои от широка гама продукти с различни области на приложение. Като се започне от самия материал и се стигне до дистрибуцията, всеки етап на производството е свързано със създаването на един биологично чист продукт.

Tucai logo  TUCAI е световен лидер в производството на гъвкави връзки за вода, газ и гориво. Продуктите са сертифицирани от акредитирани лица и са в съответствие на европейски и национални норми за качество и надеждност.

Himiplast logo България полиетиленови тръби с 50 години гаранция – продуктите са екологично чисти и подлежащи на рециклиране. Произведени и сертифицирани съгласно европейски и национални стандарти. Покриващи нормативните изисквания за качество и надеждност.

Sanitaplast logo  България - пастмасови капаци, казанчета и арматури. С високото си качество, функционалност и модерен дизайн и конкурентни цени, продуктите на Санипласт АД са утвърдени на българския пазар и са търсени в търговските мрежи. Гаранция, технологичност и професионализъм.

        

  • Вносители сме на компоненти произведени от водещи фабрики в областта на отоплението, водопровода и вентилацията:

TSP logo  Поцинковани фитинги с 20 години гаранция. Високо качество продукти, сертифицирани в множество държави по света. Произведени в условията на внедрена и поддържана система на производствен контрол и контрол на качеството ISO 9001. Отговарят на изискванията на EN 10242 и са сертифицирани за българския пазар в съответствие с националните изисквания за качество на стоките използвани за пренос на питейна вода. Асортимента на дебелостенните поцинковани фитинги е изключително широк с размери от 1/8‘‘ до 6‘‘.

Zenner logo  Повече от 100 години немската фирма Zenner произвежда измервателни уреди. Водомери и топломери. Марката е синоним на новаторство, качество и прецизност в измервателние технологии.

Fondital logo   Световен лидер в производството на алуминиеви радиатори с 10 години гаранция. Гама от продукти с изключително качество отговаряща на европейски стандарт N422.

Favalli logoХърватска. Елегантен и икономичен алуминиев радиатор, изработен по съвременен дизайн с 10 години гаранция.

logo airfel  Панелни радиатори с пълен конвектор с 12 години гаранция. Като световен лидер в производството на отоплителни системи AIRFEL патентова и прилага нова и иновативна технология за покритие, а именно с цирконий, което прави продукта уникален и единствен на пазара. Притежават изключителна здравина и устойчивост на корозия. Широката продуктова гама включва пет различни възможности за избор на височина- 300, 400, 500, 600 и 900мм, с 11 различни дължини от 40см. до 240 см. - топ 22(РККР). Произвеждат се съгласно стандартизирана и утвърдена система на производствен контрол.

Europlast logo  Латвийски производител на вентилатори, клапи, ревизионни вратички. Млада, бързоразвиваща се компания с широки възможности, предлагаща дизайнерски и функционални решения.

  • Складовата база на дружеството е разположена в България, гр.София, ул."Илиенско Шосе" №8.

  • Разполагаме със собствен транспорт и външна спедиция и доставяме стоката в кратки срокове на и извън територията на България.

  • И не забравяйте... Ако имате магазин за водопровод и отопление, време не губете на нас ЖОЗИ ТРЕЙД се обадете и марка THS logo Thermostyle  си заредете!

 

Потърсете ни

Тел: +359 2 938 11 23;
Мобилен тел.: +359 893 368 285; +359 893 540 704; +359 895 569 152
Факс: +359 2 418 52 36
Email: office@jozitrade.bg
Адрес: България, гр.София, кв.Илиянци, ул.“Илиянско шосе“, № 8